ETUSIVU     AJANKOHTAISTA     TUOTTEET     YHTEYDENOTOT     VERKKOKAUPPA     PIESALAN TILA
   

TUOTTEET

 
   
Tuoteideana on hyödyntää tilalla tuotettu suomenlampaanvilla mahdollisimman tehokkaasti. Suomenlampaita on kasvatettu suvussa jo vuosikymmeniä. Omien villojen kaupallinen käyttö alkoi 1984, jolloin Piiku Ky perustettiin. Aluksi tuotteita oli vain yksi, harmaa villalanka. Hitaasti, mutta varmasti tuoteperhe on kasvanut ja nyt meillä on tarjota yksivärisiä ja kirjavia huovutusvilloja, neulattua huovutuslevyä kaikissa väreissä ja hahtuvalankaa.
HINNASTO
   

Villakikkarat

  Villakikkarat ovat kerittyjä, pestyjä ja värjättyjä suomenlampaanvillakuituja. Villakikkaroita voidaan käyttää koristelussa tai voit karstata niitä itse käsikarstoilla ja vaikka kehrätä käsin. Niistä voi tehdä omia värisävy- tai kuitusekoituksia, aivan kuten itse haluat. Meiltä saat villa kuituja kaikissa väreissä, myös suomenlampaan luonnollisissa värjäämättömissä sävyissä.
Värit: 0, 12, vaalea ruskea, 1 - 11.


Karsta / huovutuslevy

  22 eri vaihtoehtoa. Villojen värisävyt on suunniteltu toiminnan alkutaipaleella. Sävyjä ei ole muutettu sen jälkeen. Värjättyjä värejä on yhteensä 11 kpl. Värjäys suoritetaan itse Piesalantilalla. Suomenlampaan luonnollisissa väreissä meillä on viisi eri värivaihtoehtoa: Valkoinen, kaksi harmaan eri sävyä, ruskea ja luonnon musta. Erikoisuutemme on kirjava huovutuslevy, josta löytyy 14 eri värivaihtoehtoa. Nyt on lisäksi mahdollista saada toiveittensa mukaista yksiväristä sävytettyä tai kirjavaa huovutuslevyä.

Neulattu huovutuslevy

  Neulattu huovutuslevy on karstattua huovutuslevyä, joka on ajettu neulauskoneen läpi. Neulattua huovutuslevyä voidaan käyttää samalla tavoin kuin karstattuakin huovutuslevyä. Se on koossa pysyvää, ohuempaa ja helpompaa käsitellä kuin tavanomainen huovutuslevy. Voit helposti tehdä siitä tarkkoja kuvioita töihisi. Neulatusta levystä löytyy myös 22 värivaihtoehtoa eli neulatusta levystä löytyy samat värit kuin karstalevystäkin. Yksi neliömetri (1 m²) neulattua levyä painaa noin 0,2 kg.
Leveys: kirjava noin 50 - 60 cm, yksivärinen noin 120 - 140 cm.


Hahtuvalanka

  Hahtuvalankaa voidaan neuloa, kutoa tai sitä voidaan käyttää huovutuksen koristeluuun. Voit huovuttaa valmistamasi tuotteet esim. neulomisen jälkeen. Kun aiot huovuttaa muista, että tuotteesi tulee kutistumaan ainakin 30 %! Hahtuvalangasta löytyy 19 värivaihtoehtoa. Hahtuvalankaa on meillä kaikissa värjätyissä sävyissä ja neljässä eri luonnonvärissä (0, 12, 13, 14). Lisäksi on saatavana neljä eri liukuvärjättyä kirjavaa sävyä: Puna-kelta-violetti, Sini-vihreä, Luonnonvärit ja Ruska.

Käytämme tuotteissamme ainoastaan 100 % suomenlampaanvillaa. Suomenlampaan villa on helposti huovutettavissa!


Lampaantaljat

 
  Myymme lampaantaljoja kaikissa suomenlampaan luonnollisissa väreissä (valkoinen, ruskea ja musta). Taljojen karvanpituus on 17 mm, 35 mm tai n. 80 mm. Suomenlampaantaljan karva on pehmeää ja sillä on erityinen kiilto. Lisäksi taljat ovat kevyitä. Myymme myös pestäviä lampaantaljoja.

Hanhen höyhenet

  Meillä on myynnissä tilan omien hanhien höyheniä. Hanhen höyhenet ovat valkoisia. Ne ovat pääasiassa 5 - 10 cm pitkiä, joukossa voi olla pitempiä höyheniä ja myös aivan pientä untuvaa.
 

Tilaaminen

Voit ostaa tuotteitamme verkkosivujen kauppapaikasta, soittaa meille, lähettää sähköpostia tai perinteistä postia. Olet tervetullut myös Piikun villakauppaan, joka sijaitsee Piesalan tilalla. Kauppa on auki sopimuksen mukaan. Voit tulla käymään Piikun kaupassa, kunhan ensin sovit ajan puhelinsoitolla ja varmistat, että joku on paikalla. Kaupassamme voi maksaa käteisen lisäksi myös pankkikortilla ja Visa Electronilla.

Ostaessasi tuotteitamme online-kaupastamme, voit maksaa ne luottokortilla. Meillä käy Visa, VisaElectron ja Mastercard. Kotimaiset tilaukset pyritään lähettämään kahdessa arkipäivässä, ulkomaiset tilaukset viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki tuotteemme sisältää 24 % alv, kun tilaukset tapahtuvat EU:n alueelta.

 
 
 
Piesalantilantie 17, 41900 Petäjävesi · puh. 040 847 4424 · piiku@piiku.fi